BLS Norge søker salgsansvarlig for Purus i region nord

Vi søker en lidenskapelig selger som vil lede vårt salg i Trøndelag, Nordland, Troms og Finmark og ta del i vår positive utvikling. Vår visjon er å være rørleggerens beste venn. Sammen skal vi tilføre sikker installasjon og god lønnsomhet til våre kunder gjennom kurs, salg og aktivitetsoppfølging.

Du er en superselger med erfaring fra VVS-bransjen eller lignende. Du har gode kommunikasjonsevner og er strukturert. Du trives med oppsøkende salg, og du har stor gjennomføringsevne og ikke minst et sterkt ønske om å lykkes sammen med oss. Du skal videreføre et godt opparbeidet distrikt med et fremdeles vekstpotensial.

Som distriktsansvarlig vil du ha betydelig innflytelse på vår salgsutvikling og jobbe tett med vårt dedikerte salgs- og markedsteam. Du vil samarbeide med og utvikle våre forretningspartnere og nøkkelkunder, forhandlere og rørleggere. Hovedfunksjonen omfatter kartlegging, oppsøking av alle potensielle kunder, og gjøre dem trygge på å aktivt tilby, anbefale og montere produkter under merkevarene til Purus og Joti. Primærproduktene du vil jobbe med er VVS-gulvsluk, herunder designsluk, boligsluk, sluk og gulvrenner i rustfritt stål, tak- og industrisluk, samt vårt innomhus avløps-sortiment.

Du vil bli en del av en gjeng engasjerte mennesker som hver dag jobber for å legge til rette for at rørleggere, entreprenører, prosjektledere eller kjøkkenleverandører skal kunne levere kvalitetsprodukter til sine kunder. Distriktsansvarlig selger er en del av Purus’ salgs- og markedsteam og rapporterer til salgssjef.

Vi tror du har:

 • Egenskaper som bidrar til et godt arbeidsmiljø gjennom åpenhet, glede og samarbeid
 • Evnen til å bygge langsiktige og tillitsfulle relasjoner med kunder
 • Erfaring med teknisk orientert produkt- og løsningssalg
 • Erfaring innen salg og innehar gjerne bransjeerfaring og kjennskap til markedet
 • Masse energi, engasjement og mot!

Vi tror du er:

 • En som alltid ivaretar og tilfører merkevaren, bedriften, kollegaer og kunder på best mulig måte
 • En som evner å jobbe selvstendig
 • En relasjonsbygger som med troverdighet til å bygge opp og knytte relasjoner

Vi kan tilby:

 • En spennende og selvstendig salgsjobb med gode betingelser i et firma i vekst
 • Dyktige og engasjerte medarbeidere som for et år siden flyttet inn i moderne lokaler på Langhus
 • Firmabilordning, pensjonsordning og helseforsikring

Vi gjør oppmerksom på at stillingen innebærer en del reisevirksomhet i distriktet, samt reising med overnatting i både inn- og utland

Nysgjerrig? Ta gjerne kontakt med Salgssjef Søren Brøndum Knudsen på telefon, 95 13 20 84 eller Markedssjef Jarle Ørnebo på telefon, 95 12 46 68. Søknad og CV sendes til sorenk@joti.no

Bli med på å forme fremtiden for våre fantastiske produkter og bli en del av Purus’ suksess!

BLS Norge er et anerkjent selskap med store ambisjoner, som inngår i BLS Industries. Det er en av Skandinavias ledende aktører innen VVS-bransjen, med flere sterke merkevarer som Purus, Unidrain, Jafo og Trio Perfekta. BLS har i dag cirka 320 ansatte, hvorav 23 er i Norge. Konsernet omsetter for ca. 900 millioner SEK, hvorav ca. 150 millioner NOK i Norge.

www.purus.no

Skroll til toppen