Utbyggingen i Narvikfjellet skal ha Purus Line

Ståle Hofstad Isaksen Purus

Narvikfjellet er et et unikt anlegg både sommer og vinter omringet av majestetiske fjell og dype fjorder. Ved foten av fjellet finner du Narvik by, som gjør Narvikfjellet til Norges mest urbane anlegg! Dette er en annerledes opplevelse, både for familien, vennegjengen, toppturentusiasten, sykkelentusiasten, aktive alpinister, og ellers alle dere med eller uten ski på beina!

Akkurat nå bygges det fire veier og infrastruktur, samt to lekeparker til boligfelt med 76 tomter. På tomtene skal det bygges 10 eneboliger av høy kvalitet med flotte baderom smykket med Purus Line.

– Vi er stolte og glad for at Ofoten Rør har blitt valg som prosjektleverandør på boligene og det er gledelig at vi kan levere mange baderom med standard Purus Line, sier Distriktsansvarlig Nord, Ståle Hofstad Isaksen i Purus.

Vekst i utviklingen

Narvikfjellet har oppnådd en kraftig økning i besøk og inntekter de siste par årene, sommer som vinter. Snø-produksjon helt opp til Øvre Fjellheisstasjon, forbedret anlegg og markedsføring til inn- og utland har hatt stor betydning.

Ofoten Rør utfører totalrenovering av bad, og har både rørleggere, snekker, fliselegger og elektriker tilgjengelig. Alle håndverkerne er fagutdannet og har våtromssertifikatet slik at din trygghet er vårt ansvar.

– Ofoten er stolte av å kunne ta slike oppdrag, noe vi er rustet til, sier daglig leder Rune Pedersen.

Rune Pedersen, Ofoten Rør

– Vi bruker god tid på hver enkelt kunde for å finne den løsningen som passer perfekt for den enkelte. Hos oss er kvalitet og design viktig. Derfor er vi alltid først ute med det nyeste innen baderom. Vi bruker kjente og sikre leverandører som har god og bred erfaring. Purus har vi god erfaring med, sier Rune som legger til at leverandører som kombinerer design med god kvalitet er viktig i alt vi gjør.

Ofoten Rør har tatt grep og modernisert hele butikken. . Gulvene er avrette og nye himlinger og belysning er på plass samt at alle utstillingene ble skiftet og vi har brukt de fargene i butikken som er etter dagens trender. – Vi har Butikk konseptet til Purus i vår butikk og her kan kunder velge spesiell og unik løsning for sine drømmebad.

    Ståle Hofstad Isaksen

    Distriktsansvarlig Nord
    +47 928 55 88


    captcha

    Skroll til toppen