Trygghet under gulvet er viktigst!

Søren Brøndum Knudsen er ansvarlig for salg av merkevarene Purus og Joti og har arbeidet med sluk i over 6 år. Han har over 20 års fartstid i bransjen både som rørlegger, detaljist og grossist. Knudsen er utdannet rørlegger,  kan faget og  og kjenner til markedet for baderom i særdeleshet.

Kvalitet og sikker installasjon står i sentrum hos Purus. Vi ønsker selvfølgelig at kundene dine skal være fornøyde med å ha valgt et designsluk som ser bra ut, men vi er spesielt opptatt av at du som rørlegger skal være trygg på at dette er kvalitetsprodukter som er sikre å installere. I løpet av de senere årene har derfor Purus Line og Corner-produktene vært gjennom en liten oppgradering. Nysgjerrig? Da anbefaler jeg deg å lese videre!

Helstøpt slukpotte – hvorfor det?

Purus utvikler stadig våre produkter etter tilbakemeldinger fra markedet. Vår nyeste produktutvikling er en helstøpt slukpotte for våre designsluk. Dette leveres nå som standard med alle våre Purus Line og Corner. Hvorfor er dette viktig?

Bevegelige deler og skjøter under gulv er noe vi i Purus forsøker å minimere, og det er nettopp det vi har gjort når det gjelder denne produktutviklingen. Slukpotten er nå støpt i et stykke, uten sammensatte deler. Det er med andre ord ingen mulige lekkasjepunkter. Velger du Purus, velger du trygghet under gulvet.

Sikker installasjon

De helstøpte slukpottene som leveres med Purus Line og Corner er laget av polypropylen. Dette er plast som er meget godt beskyttet mot temperatursvingninger, kjemikaler og har høy slagfasthet. Våre produkter tilbys også med 9 ulike utløpshus, Ø75, Ø50 med side-, gavl-, bunnutløp og lavtbyggende sideutløp med dimensjonene Ø50 og Ø40.

Overgangen til klemringfestet er blitt smidigere for å unngå skarpe kanter som kan skade membranen. Utviklet med tanke på en trygg og sikker installasjon. Det er også derfor våre sluk er foretrukket av flere anerkjente membranleverandører som eksempelvis våre venner i Ardex. Purus Line og Corner er også godt egnet til alle gulvtyper. Men her er det viktig å nevne at for gulvbelegg finnes et eget produkt tilpasset nettopp dette, Purus Line Vinyl Plus. Alt vi gjør handler om sikker installasjon. Våre produkter er utviklet i henhold til norsk byggeskikk, og den er i stadig utvikling – det samme er vi. Vårt mål er å tilby trygge produkter, slik at du kan fokusere på å gjennomføre en sikker installasjon.

Godkjent for montering helt inntil vegg

Tradisjonelle sluk plassert midt på gulvet i dusjsonen har lenge vært på markedet. Men til min store glede ser vi at det er et skifte på gang. Hvis du ikke tror meg, sjekk ut @purusnorge på Instagram.

Ønsker kunden et sluk som hun slipper å stå på, plassert langs veggen, eller som går i ett med flisene, finnes det nå flere varianter. Dette gir store muligheter i alle våtrom hvor det er krav til sluk. Mens de tradisjonelle slukene ifølge Våtromsnormen har krav om en avstand på 30 cm fra vegg, er en rekke av de nye slukene godkjent for montering helt inntil vegg. Purus Line og Corner er eksempler på dette og innehar nødvendig godkjenning fra Sintef Byggforsk, Svensk Provning og Danish Technological Institute. Dette er det viktig å informere kunden om.

Store fliser og fall

Det er utfordrende å montere et tradisjonelt sluk ved valg av store fliser på badet. Det kreves nemlig en enorm presisjon når det gjelder kapp av fliser for å få riktig fall mot sluket. Ved å velge et Purus Line designsluk er det enklere for mureren å legge en-/tosidig fall, som er med på å gjøre resultatet svært godt selv med store fliser.

Designsluk er fortsatt så nytt at mange som pusser opp dessverre ikke er klar over muligheten. Salgsargumentene fra oss er derfor helt klare: kunden får drømmebadet sitt og du får installert kvalitetsprodukter slik at du slipper å bekymre deg. Dette vil uten tvil heve uttrykket på det nye baderommet betraktelig!

Skroll til toppen