Purus relanserer Purus Academy

Purus Academy har vært Purus sin satsing på å sikre installatørens basiskunnskap for planlegging, salg og installasjon av sluk både for private hjem og næring. Opplæringsansvarlig Tommy Leiren er stolt over alle 500 kurs som ble gjennomført med bestått sertifisering i fjor. «Vi synes det er gøy når installatøren på …

Purus relanserer Purus Academy Les mer »

BLS Norge søker salgsansvarlig for Purus i region nord

BLS Norge søker distriVi søker en lidenskapelig selger som vil lede vårt salg i nord og ta del i vår positive utvikling.

Rørlegger og «rørfluencer» valgte Purus på eget bad!

Les hvorfor rørleggermester Hussein El Haddaoui foretrekker Purus PRO Line Premium designsluk for å skape det ideelle baderommet – også hjemme hos seg selv.

Purus superselger går til toppjobb

Etter snart 6 år som distriktsansvarlig for hele nord regionen vil Ståle Hofstad Isaksen ta nye utfordringer som daglig leder i Trøndelag Kuldeteknikk AS. Selskapet er nylig oppkjøpt av Therma Industri AS/Francks Kylindustri og har valgt Ståle til å lede denne virkesomheten videre. » Dette er en utfordring jeg er …

Purus superselger går til toppjobb Les mer »

Skap ditt eget hjemmespa med Purus designsluk

Utforsk hvordan du kan skape ditt eget hjemmespa på badet med elegante løsninger, inkludert designsluk og interiørdesign. Les om Morten og Kristians oppussingsprosjekt, der de oppnådde en unik spafølelse ved å velge Purus Line Tile Insert designsluk.

Rustfritt stål – kjøkkenbenken som varer

Gjør som proffene, velg rustfritt på kjøkkenet. Les hvorfor her!

Purus opplever stor suksess med Joti R

Sammen har vi utviklet et sluk som gjør din hverdag litt enklere, og ikke minst installasjonen av Joti R svært tidsbesparende. Sjekk på 30 sekunder sømløs installasjon

Hvorfor klemring av stål på sluk er viktig i Norge

Klemringer av stål brukes ofte til å feste membranen på baderomssluk for å sikre en tett forsegling og forhindre vannlekkasje.

Hvorfor velge designsluk, og hvordan gå frem i prosessen!

Skal du pusse opp badet og ønsker et moderne og helhetlig baderom med økt romfølelse med den aller beste sikkerheten under gulvet?

Eik og rustfritt stål i skjønn harmoni på Ninas kjøkken

Nina driver Instaprofilen @nina_notetoself hvor vi har fått følge deres reise under byggingen av lekkert hus.

Hello! This is the Gutenberg block you can edit directly from the WPBakery Page Builder.

Skroll til toppen