Store prosjekter med PURUS industrirenner

Miklagard Hotel med  Purus fra kjøkken til Spa Miklagard blir et hotell utenom det vanlige når dørene åpner i oktober 2020. Det skal bli et verdifullt pusterom i en hektisk hverdag. Her skal det føles riktig å senke skuldrene, bruke sansene og virkelig være tilstede i nuet - uavhengig av om du er her på jobb …

Store prosjekter med PURUS industrirenner Les mer >>

Purus Corner i Matt Hvit!

Purus Norge lanserer endelig Purus Corner Chess i Matt Hvit.
Matt Hvit er både inspirert av snøen og de hvite brusende bølgene. Denne gang knyttes Purus Corner Matt hvit til renhet og sommerens bølgebrus, lanseringen skjer derfor ved sjøen.

Nå kommer Matt Svart i Corner

Populariteten rundt MATT svart lar ikke vente på seg. Purus opplevde salgstopp for Purus Line Matt Svart. Nå kommer den samme belegningen også for Purus Corner.

Det er tid for innsats

For oss alle så er det en spesiell situasjon. Hele bransjen blir satt på prøve.

Utbyggingen i Narvikfjellet skal ha Purus Line

Narvikfjellet er et et unikt anlegg både sommer og vinter omringet av majestetiske fjell og dype fjorder.

Over 200 panoramaleiligheter på Skjoldnes med Purus Line

Prosjekt Skjoldnes ved Nordåsvannet har utsikt rett over til Trollhaugen. Byggetrinn 1, et større boligprosjekt som ble påbegynt i 2018 ble ferdigstilt i januar i år. Det er Hundven og Monsen VVS (VB Bedrift) som har levert sanitær, varme og sprinkelranlegg.

Miljøansvar!

Plasten er i ferd med å bli et av våre største miljøproblemer. Hvert år havner 6,4 millioner tonn søppel i verdens hav. Mellom 70 og 80 prosent av dette er plast. Havner en plastflaske eller en Joti-plastrist i sjøen brytes det ikke ned til jord.

Hvorfor klemring av stål?

For Purus har trygghet alltid stått i fokus. I og med at sluket er den viktigste «skjøten» på baderomsgulvet er det helt avgjørende at sluket er av høy kvalitet.

Hvorfor sluk i rustfritt?

Vi i Purus har et produkttilbud for alt fra industri og storkjøkken, til restauranter og sykehus. Over mange år har vi ervervet stor kompetanse knyttet til produktenes bruksområde

Trygghet under gulvet

Vi ønsker selvfølgelig at kundene dine skal være fornøyde med å ha valgt et designsluk som ser bra ut, men vi er spesielt opptatt av at du som rørlegger skal være trygg på at dette er kvalitetsprodukter som er sikre å installere.

Hello! This is the Gutenberg block you can edit directly from the WPBakery Page Builder.

Rull til toppen