Stor suksess med Purusrenner Nordby svømmehall

Purusrenner forbedrer svømmehallens opplevelse!

Nordby svømmehall har oppnådd betydelig suksess takket være implementeringen av Purusrenner. Disse rennene har bidratt til å forbedre svømmeanleggets funksjonalitet og skape en bedre opplevelse for både svømmere og besøkende. 

Nordby svømmehall har etablert seg som en ledende destinasjon for svømmere i regionen. Med moderne fasiliteter og et bredt spekter av tjenester tiltrekker svømmehallen både profesjonelle utøvere og fritidssvømmere. Sentralt i denne suksessen er bruken av Purusrenner, som har vist seg å være en viktig faktor for den gode opplevelsen til de som besøker svømmehallen.

– Etter at vi har installert Purus slukrenne, PR 100 i herregarderoben så vi at dette holdt den standard vi forventet og kunne starte tilsvarende rehabilitering i jentegarderoben, sier murmester Jørn Mykland som har vært ansvarlig for rehabilitering.

– Vi har lang erfaring med Purus og vet at gode produkter med gode kvalitetskrav er avgjørende i slike prosjekter.

Purusrennene er kjent for sin høye kvalitet og innovative design. De er spesielt utformet for å sikre effektiv vannavrenning og eliminere eventuelle problemer med vannansamling eller oversvømmelse i svømmehaller. Dette har vært avgjørende for å opprettholde et trygt og komfortabelt miljø for svømmere, samtidig som rennene bidrar til en jevn og problemfri opplevelse.

PURUSRENNE 100
Purusrenne 100 er en gulvrenne med en ristbredde på kun 100 mm, og med en strømningskapasitet som tilsvarer bredere renner.

Med Purusrennene kan Nordby svømmehall tilby enestående renslighet og hygiene. Rennene er utstyrt med avanserte filtre og dreneringsløsninger som sikrer effektiv fjerning av smuss, hår og andre partikler fra vannet. Dette bidrar til å opprettholde høy kvalitet på vannet og gir en behagelig og hygienisk svømmeopplevelse for alle som besøker svømmehallen.

I tillegg til funksjonalitet og hygiene, har Purusrennene også en estetisk appell. De er tilgjengelige i ulike design og stiler, og kan tilpasses svømmehallens estetiske preferanser. Dette bidrar til å skape et attraktivt og innbydende miljø for besøkende, samtidig som det opprettholder høy funksjonalitet og kvalitet.

Les mer om våre rustfrie industrisluk i vår katalog her!

Implementeringen av Purusrenner har vært en viktig faktor bak suksessen til Nordby svømmehall. De har forbedret funksjonaliteten, rensligheten og estetikken til svømmehallen. Med deres effektive vannavrenningssystemer har Purusrennene bidratt til å opprettholde et trygt og behagelig miljø for svømmere og besøkende. Samtidig har de avanserte filtreringsmekanismene sørget for en hygienisk svømmeopplevelse av høy kvalitet. Med sin tilpasningsdyktige design har rennene også bidratt til å skape et innbydende og estetisk tiltalende miljø. Alt i alt har Purusrenner vært en verdifull investering for Nordby svømmehall, og har spilt en sentral rolle i deres suksess.

Skroll til toppen