Stor suksess med Purusrenner Nordby svømmehall

Nordby svømmehall har vist seg å bli en håndverksmessig suksess etter at det ble gjort ny kvalitetsmessig rehabilitering.

Noe av det viktigste er garderobene. I garderober med dusj, vann og sanitær er sluk og fall til sluk avgjørende for hygiene og lang levetid.

Nordby svømmehall ligger ved Nordbytun ungdomsskole og Nordbyhallen.

– Etter at vi har installert Purus slukrenne, PR 100 i herregarderoben så vi at dette holdt den standard vi forventet og kunne starte tilsvarende rehabilitering i jentegarderoben, sier murmester Jørn Mykland som har vært ansvarlig for rehabilitering.

– Vi har lang erfaring med Purus og vet at gode produkter med gode kvalitetskrav er avgjørende i slike prosjekter.

Svømmehallen har blitt delikat og fremstår som behagelig, har romslig plass og inneholder alle de fasiliteter enn trenger både med tanke på rekreasjon og trening. Det ble beklageligvis oppdaget råte i en av veggene noe som forårsaket forsinkelse av gjenåpning av badet.

Nå har svømmehallen vært i drift i to år og det stor entusiasme rundt den nye svømmehallen.

PURUSRENNE 100
Purusrenne 100 er en gulvrenne med en ristbredde på kun 100 mm, og med en strømningskapasitet som tilsvarer bredere renner.

Purusrenne 100 også kalt PR100 er egnet for installasjon i de fleste miljøer, (som i garderobene ved Nordby Svømmehall) med industri renner som er utstyrt med rister for høy belastning, kjøkken, sykehus, laboratorier hvor hygiene er viktig, men også i miljøer der interiørdesign er av betydning. For eksempel i barbent områder eller på spahoteller der rennene installeres med designrister.

I Nordby svømmehall så ble PR100 benyttet pga. dens design, monterings vennlighet og ikke minst så forenkle dette støpning av gulv med fall og flislegging

Se mer av vårt rustfrie sortiment i vår katalog: www.industrisluk.no

Sluk i gulv og gulvmembran skal være prøvd sammen og være dokumentert med hensyn på vanntetthet.

Scroll to Top