Purus opplever stor suksess med Joti R

Sammen har vi utviklet et sluk som gjør din hverdag litt enklere, og ikke minst installasjonen av Joti R svært tidsbesparende. Sjekk på 30 sekunder sømløs installasjon

Joti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning, støpt såle og plate på mark, for å forenkle montering og sikre riktig høyde.

Den største endringen fra tidligere Joti R er at forskalingen er byttet ut med en blå støpemal som nå skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. Når det støpes, hindrer et nyutviklet støpelokk betongen fra å flyte ned i malen. Ved ferdig herdet betong fjernes lokket og alt er klart for å kappe 
overskytende rør med Joti kappeverktøyet, det vil si at man slipper å bruke unødvendig tid på å pigge opp. En patetentert metode vi er svært stolte av. Felttester viser at man sparer omtrent et sted mellom 10-15 minutter, dette er jo fantastisk i en hektisk hverdag!

Utover det har vi videreført fordelene fra vårt tidligere R-sluk:

  • Lav setehøyde på slukdel
    • For å redusere stress av membranen i overgangen til sluk
  • Klemring av rustfritt stål
    • Den er fullstendig stabil og gir en sikker innfesting av membranen
  • Vannlås med god kapasitet

Så kort oppsummert er Joti R et genialt sluk som også, for deg som rørlegger, er svært tidsbesparende.

Vi ønsker deg en god Joti R-opplevelse!

Se og hør Joti R spesialist Gorm Traycy Skilbrei her!

Ta Joti R sertifisering (Ca. 10 min) her og bli proff

PURUS ACEMY – JOTI R

Etter at kjente rørleggere som Atle, Anders og Jostein har demonstrert og etablert kunnskap om Joti R har de sammen med Purus skapt et innføringskurs med stor sukess.

Du kan få kostnadsfritt går gjennom modul for modul, ta en test til slutt og motta eget sertifikat for gjennomført og bestått kurs i Joti R.

Kurset tar for seg alt fra planlegging av støpemalen til legging av R- sluket og det er mulig å navigere seg mellom modulene.

Sjekk ut JOTI R på PurusAcademy.no her

Skroll til toppen