Det er med deg som installatør i fokus vi har utviklet neste generasjon Purus Line – Purus PRO Line. Konseptet er et resultat av 10 års produksjonserfaring, utvikling og salg av designsluk. Et designsluk med raskere, enklere og mer selvinstruerende plassering og montering, helt inn til veggen eller i hjørnet. At PRO også har fått andre nye og forbedrede egenskaper kommer du raskt til å merke.

Benytt anledningen og ta Purus PRO Line sertifisering på Purus Academy

Sikkerhet, enkel installasjon, kvalitet og design har vært ledeord under utviklingen av PRO-modellen. Den tekniske grunnstammen vi har som base i PRO er Purus monteringsplate. Monteringsplaten er en viktig del for å redusere faren for lekkasjer. Dette i følge forsikringsselskapene.

Det som skiller Purus PRO Line fra tidligere Line-versjoner er at slukpotten og monteringsplaten er en enhet med integrert fall. Rammen er også videreutviklet med integrert fall, som gir økt kapasitet og mindre smussansamling.

Sluk med monteringsplate gjør det mulig å montere enda nærmere hjørne og vegg. Tiden du bruker til å måle opp og beregne rett plassering er vesentlig redusert.

 

 

Skroll til toppen