Familien Smart valgte designsluk på baderommet

Boligmagasinet Vi i Villa har fulgt familien Smart i deres store boligoppussingsprosjekt. Vi har fulgt reisen og hvorfor de valgte akkurat Purus Line som løsning på deres lekre og moderne baderom.

Badet er det første stedet du går om morgenen og det siste du besøker før du legger deg. Her skal du kunne trekke deg tilbake og bare slappe av fra den travle hverdagen.

I 2021 fulgte Vi i Villa og Familien Smart, som pusser opp 50-tallshuset sitt smart Familien består av mor Janne, far Charles og lille Henry. 

Nå er familien endelig ferdig med baderommet. Rommet de både har brukt mest tid på å planlegge og som har kostet mest, med det har blitt akkurat som de Nå er familien endelig ferdig med baderommet. Rommet de både har brukt mest tid på å planlegge og som har kostet mest, men det har blitt akkurat som de drømte om, et tidløst, varig og praktisk bad med fokus på detaljene.

– Vi elsker badet vårt! Dette er definitivt det rommet i huset som både har kostet mest og som vi har brukt mest tid på å planlegge, sier Janne. 

Veldig fornøyd med sluket

Huset er bygget på femtitallet og familien ønsket innslag fra denne stilperioden, men først og fremst et tidløst og praktisk bad med fokus på detaljene. 

– Sluket var det jeg la minst vekt på når jeg begynte planleggingen, men er vel det jeg er aller meste fornøyd med at vi valgte nå når badet er ferdigstilt. Det er faktisk ikke sånn at sluket må være rundt eller firkantet, eller ligge midt på gulvet, som jeg trodde, sier Janne og ler. 

Stilrent designsluk 

Janne og familien valgte et stilrent designsluk fra Purus, som er plassert helt inntil veggen og som matcher gulvet og flisene på resten av badet. 

Se det flotte resultatet i videoen under:

– Purus designsluk er et eksempel på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt. Nå har vi fått et sømløst badegulv der sluket går i ett med gulvet

Purus designsluk er et eksempel på hvordan kreativitet og utvikling kan endre noe vi tar for gitt.
– Nå har vi fått et sømløst badegulv der sluket går i ett med gulvet og matcher flisene på resten av badet. Utrolig stilrent og delikat, sier hun.

– Sluket er plassert helt inntil veggen og vi slipper å måtte stå på det. I tillegg er teknologien, kvaliteten og funksjonen akkurat like pålitelig som tradisjonelle gulvsluk, men nyskapende design gir mer plass til å få frem akkurat vår stil. Resultatet ble helt fantastisk, samtidig som sikkerheten under gulvet er ivaretatt. Når jeg først ble gjort oppmerksom på Purus fikk sluket en helt annen betydning for resultatet av hva vi ønsket oss. Vi er så fornøyde, avslutter Janne.  

La deg inspirere av Purus sitt inspirasjonsgalleri her.

    captcha

    Vil du ha oppdatering med nyhetsmail fra Purus og Joti?

    Ditt navn og epost vil kun bli benyttet til nyheter sendt per epost. Trenger du du kataloger eller råd fra en sakkundig kontakter du Purus direkte på www.purus.no

    Skroll til toppen