Seks grunner til å velge Purus designsluk

Sluket er kanskje det avgjørende på baderommet

Se for deg følgende scenario: Du har nettopp pusset opp baderommet ditt, og er strålende fornøyd med de stilrene dusjveggene, de fine flisene og det fantastiske dusjhodet med takdusj.

Alt ligger til rette for en fantastisk og avslappende dusjopplevelse, men det er fortsatt en liten ting som irriterer deg: Det firkantede sluket som er plassert midt på gulvet i dusjen, som du nå i tillegg må stå på mens du dusjer. 

Når du skal pusse opp baderommet, er det både store og små avgjørelser som skal tas. En av de viktigste avgjørelsene du tar, er som eksempelet over viser, valg av sluk til dusjen. Er du i liket med mange andre lei av et sluk som er plassert midt i dusjen, kan et designsluk fra Purus være løsningen for deg. 

Et designsluk er kort forklart en moderne og praktisk løsning, hvor sluket eksempelvis legges inntil veggen i dusjnisjen. I tillegg til å gi et visuelt fint utrykk, slipper du endelig å stå på sluket når du dusjer – noe som gir en helt ny dusjopplevelse. 

Fordelene ved å velge designsluk fra Purus

I tillegg til det estetiske, er det flere fordeler ved å velge et designsluk:

1. Falloppbyggingen gjør det mulig å velge store fliser, også i dusjnisjen. 

2. Du slipper å stå på sluket når du dusjer.

3. Du unngår støy fra vann som slår mot stålristen når du dusjer.

4. Designsluk passer i alle typer gulvkonstruksjoner av betong og trebjelkelag.

5. Du har mange valgmuligheter, både med tanke på lengde, overflate og design. 

6. Designsluk hever helhetsinntrykket på baderommet.

Sjekk ut www.designsluk.no for inspirasjon

Hvordan går du frem når får lyst på et designsluk?

Har du bestemt deg for designsluk på baderommet, bør du aller først starte med å snak

Har du bestemt deg for designsluk på baderommet bør du aller først starte med å snakke med rørleggeren din. 

Et tradisjonelt sluk må ifølge våtromsnormen være plassert 30 centimeter fra veggen. De samme kravene gjelder ikke for designsluk, det er derfor viktig å planlegge dette tidlig i prosessen.

Et Purus Designsluk er nemlig godkjent for montering helt inntil vegg.

Purus Designsluk kan graveres med den teksten du selv ønsker. Hva med å gi alle som bruker dusjen en god start på dagen med denne beskjeden? På bildet ser du Purus Line Pearl.

Designsluk kan  plasseres både i hjørnet av dusjen eller langs veggen. Fordi sluket skal monteres inntil veggen med enhetlig fall, stilles det større krav til nøyaktighet. Det er like lett for en rørlegger å montere designsluk som et tradisjonelt sluk, men for å få et pent sluttresultat krever det samarbeid med de andre håndverkerne. 

Designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir det lille ekstra til baderommet. De har samme funksjon og kvalitet som de tradisjonelle slukene, og kapasiteten er like god som et tradisjonelt sluk. 
Purus Designsluk er også et sikkert alternativ, ofte tenker man bare på det vi ser. Men når det gjelder sluk er det også viktig å tenke på det under gulvet. Sluket er tross alt den viktigste «skjøten» på et baderom.

Slukpottene er blant annet støpt i et stykke for å minimere risiko for lekkasje. En annen fordel med designsluk fra Purus er at disse leveres med en luktfri NOOD-vannlås. Dette er en fjæropphengt vannlås som åpnes når vannet når en viss mengde, og lukkes når vannet avtar.

Med NOOD-prinsippet slipper du å bekymre deg for om sluket tørker ut når du er på ferie.

Purus Corner Wave i rosegull tilfører badet eleganse
Skroll til toppen