Eik og rustfritt stål i skjønn harmoni på Ninas kjøkken

Nina driver Instagramprofilen @nina_notetoself hvor vi har fått følge deres reise under byggingen av nytt og lekkert hus i 2021. Huset holder en lekker nordisk minimalisme, og naturen utenfor har fått bli med inn og gjenspeiles i material- og fargevalg. Ninas innredningsstil kalles japandi, og er en vakker og minimalistisk fusjonsstil mellom japansk og skandinavisk.

Nøkkelord for denne stilen er naturlige materialer som treverk, jordfarger, kvalitet og rene linjer. Nina har valgt et vakkert kjøkken i mørkpigmentert eik. Hun har deretter satt prikken over i-en med en heldekkende benkeplate i 4 mm massivt rustfritt stål med integrert og sømløs oppvaskkum på kjøkkenet. Vi elsker kombinasjonen av det industrielle og tøffe rustfrie stålet mot det myke og organiske treverket – lekkert!

Slik skaper du stilen:

  • Kjøkkenfronter i heltre (Nina har valgt mørkpigmentert eik)
  • Tenk stramme og rette linjer i innredningen
  • Purus Premium 4 mm benkeplate / heldekkende beslag, med integrert oppvaskkum
  • Bruk forskjellige materialer for å skape harmoni
  • Jordfarger står sentralt i Japandi innredningsstilen
  • Kvalitet over kvantitet – invester i tidløs design
  • Enkelthet – både i følelse og stil

Rustfritt stål på kjøkkenet for en enkel hverdag

Det rustfrie kjøkkenet er mer populært enn noen gang og passer inn i alle ulike typer hjem – klassisk, landlig eller et moderne kjøkken. For mange er kjøkkenet hjemmets mest brukte rom og er til og med kanskje i åpen løsning med stuen. En benkeplate i rustfritt stål skaper et delikat og stilrent miljø på kjøkkenet som både er funksjonelt, lettstelt og hygienisk. Våre rustfrie kjøkkenbenker produseres i Sverige. Hvert produkt kontrolleres nøye gjennom hele produksjonsprosessen for å garantere høyeste kvalitet. Vi har et bredt utvalg av kjøkkenbenker og -vasker der du kan velge akkurat det utseende og de målene som passer til ditt kjøkken. Alle våre kjøkkenbenker og -vasker produseres i et og samme stykke så det finnes ingen skjøter som samler smuss og bakterier. Den rustfrie platen er slipt og børstet for å gi en delikat overflate. Purus er en av Nordens største produsenter av kjøkkenbenker og -innredning i rustfritt stål. Over 50 års erfaring med utvikling og produksjon av både serieproduserte produkter og skreddersydde løsninger i rustfritt stål har gjort Purus til en ledende leverandør av kjøkkenbenker i rustfritt stål.


Ønsker du mer inspirasjon til boligen din?
Her kan du lese hvordan Kathrine Sørland gikk frem for å få bygget drømmebadet sitt – med Purus designsluk i dusjsonen:

Skroll til toppen