Få gatas feteste garasje med rustfritt sluk!

Går du med en drøm om å bygge garasje, eller kanskje du allerede har planlagt å bygge en i 2023?
Da bør du lese videre. Her gir vi deg et godt råd til hvordan du kan få gatas feteste og mest praktiske garasje med rustfritt sluk i garasjen din.

Rustfritt sluk PR300 fra Purus, med en gul Porsche Cayman i garasjen.

Purus rustfrie industrisluk passer perfekt i bl.a. garasjer og verksteder

Se for deg at garasjen din er bygget for flere formål enn bare oppbevaring. At garasjen din er bygget slik at du kan skylle av salt og støv rett etter endt kjøretur. Eller at familiens sykler kan spyles innendørs under tak etter at sykkelturen brått måtte avbrytes da himmelen åpnet seg. Og at den firbeinte kan få en skikkelig såpevask uten at baderommet må tømmes og evakueres når den rister seg. Det er hverdagsluksus, det!

Purus sortiment består av gulvsluk og renner i rustfritt stål av høyeste kvalitet. Vi produserer også kundespesifiserte renner når det gjelder mål, materialvalg og belastningsklasser. Til gulvrenner, sluk og brønner har vi tilbehør som silkurver, sandfang og spesial-vannlåser. Vi lagerfører et standard sortiment av lange gulvrenner med forskjellige ristbredder opp til 2,5 meter og gulvsluk for storkjøkken og industri i ulike størrelser.

Både gulvrenner og gulvsluk finnes for flere ulike gulvtyper, blant annet flisgulv med limflens, gulvbelegg, betong- og epoxygulv. Dermed kan du velge det underlaget du selv ønsker i din garasje/verksted. Den rustfrie slukristen kan også tilpasses ditt bruk, og vi har lagerførte industrisluk med ruterist i ulike belastningsklasser; personbil (L15) og tyngre kjøretøy (M125).

Husk at du må avklare med entreprenøren din helt i starten av byggeprosessen, da avløpet må legges før selve gulvet støpes. Din lokale rørlegger/entreprenør vil kunne guide deg i riktig retning av hvilket rustfritt industrisluk som passer ditt behov – enten det dreier seg om kapasitet, design eller forskjellige utfordringer i forhold til bruksområde og aktuelt lovverk i din bokommune. Du kan også ta kontakt med oss i Purus direkte, så hjelper vi deg i gang.

Rustfritt sluk PR300 fra Purus, med Porsche i garasjen.

Renneguiden – konfigurer ditt rustfrie sluk på nett

Vi Purus har utarbeidet Renneguiden. Her du kan konfigurere ditt industrisluk-prosjekt direkte på nett før du legger inn en bestilling.
Vi har tidligere skrevet et innlegg om renneguiden, og der kan du lese hvordan du bruker den, hva du kan bruke den til.

Ikke nøl med å kontakte Lars for spørsmål rundt rustfrie sluk til din garasje, eller andre bruksområder og prosjekter.

    Lars Andre Røkke

    KAM Prosjekt Sør Øst
    +47 415 47 033

    captcha

    Skroll til toppen