Purus PRO Line Premium:
Rørleggermester og «rørfluencer» valgte Purus designsluk på sitt eget bad!

Les hvorfor rørleggermester Hussein El Haddaoui foretrekker Purus PRO Line Premium designsluk for å skape det ideelle baderommet – også hjemme hos seg selv.

Vi i Purus er stolte over å dele historien om hvorfor rørleggermester og entreprenør @HusseinFikser valgte våre Purus PRO Line Premium designsluk for å skape det ideelle baderommet. Med fokus på funksjonalitet og estetikk har Purus vært hans førstevalg!

Jeg valgte å bruke Purus PRO Line Premium fordi jeg ville ha flisene i ett med resterende flis på badegulv. Jeg synes badet blir mer ekslusivt da. Det at man kan justere flisen i sluket gjør Purus PRO Line Premium til det beste sluket jeg har brukt!

– Hussein El Haddaoui

Funksjonalitet og estetikk: Perfeksjon ned til hver detalj

Hussein, kåret til Norges Hyggeligste Håndverker i 2021, har en imponerende portefølje som inkluderer oppussing av badet til kjente personligheter som bl.a. Kathrine Sørland, Marte Bratberg og Amanda Delara. Samarbeidet med Hussein og hans valg av våre produkter er stor stas for oss i Purus.

Lekkasjesikkerhet og enkel installasjon: Trygghet i hver dråpe

Alle Purus PRO Line designsluk er utviklet med tanke på både funksjonalitet og estetikk. Med en helstøpt slukpotte sikrer vi lekkasjesikkerhet, samtidig som vår medfølgende monteringsplate gjør installasjonen enkel og problemfri.

Effektiv avrenning og luktfrihet: Friskhet uten kompromiss

Det unike med Purus PRO Line er det innebygde fallet som sikrer en utmerket avrenningskapasitet. Dette bidrar til at vannet dreneres effektivt, uten fare for vannansamling eller avrenningsproblemer. Vi har også implementert NOOD vannlås (no-odor) i våre designsluk, som sikrer at sluket holder seg luktfritt.

Holdbarhet og pålitelighet: Kvalitet som varer

Våre sluk er også kjent for sin pålitelighet. Vi bruker rustfri stål klemring for å sikre en solid og pålitelig montering. Sluket kan monteres helt inntil veggen og tilpasses dusjnisjens bredde, samtidig som flisen limes på en list for et subtilt og elegant utseende.

Hygiene og romfølelse: Skap ditt drømmebaderom

Purus Line designsluk gir deg muligheten til å ha enveis fall og store fliser i dusjsonen, noe som bidrar til økt hygiene og en behagelig romfølelse. Resultatet er et luksuriøst baderomsmiljø som gir en avslappende opplevelse hver gang.

Skroll til toppen