Purus superselger går til toppjobb

Etter snart 6 år som distriktsansvarlig for hele nord regionen vil Ståle Hofstad Isaksen ta nye utfordringer som daglig leder i Trøndelag Kuldeteknikk AS. Selskapet er nylig oppkjøpt av Therma Industri AS/Francks Kylindustri og har valgt Ståle til å lede denne virkesomheten videre.

» Dette er en utfordring jeg er nødt til å ta, sier Ståle, som legger til at sin tid i Purus har gitt han utrolig mye lærdom og engasjement. Foruten at Purus har gitt meg verdens beste kollegaer med mange spennende utfordringer, blir det behagelig å bytte ut SAS med 7 minutter til kontoret, legger Ståle til.

Ståle er kjent som en «doer», tar utfordringer på strak arm og har reist over hele Finmark og Nordland. Det er ingen rørlegger som den siste tiden ikke har hatt besøk av Ståle. Du kan lese mer om hans intensive reise her!

«Vi er glade og stolte over Ståle sin innsats i Purus, sier salgssjef Søren Brøndum Knudsen. Han er en god lagspiller og har et kunnskapsrikt engasjement. Det er helt klart at han blir savnet og vanskelig å erstatte, men vi kan ikke annet en glede oss på hans vegne og takke for innsatsen. Nå begynner arbeidet med en erstatter.

Ståle Hofstad Isaksen forlater Purus

Vil alltid bli assosiert med Purus PRO Line

Ståle har vært en eksponert person og ambassadør for Purus og Purus Joti produktportefølgen. Hans webinarer, kurs og «stories» på sosiale medier vil bli brukt i lang tid fremover. Hans gode relasjoner til kunder og partnere vil bli erstattet på sikt. Inntil videre vil Morten Hagen, Leif Hotås på prosjekt holde i hans kunder,Ståle var tidlig ute etter lanseringen av Purus PRO Line og er den som har vært fremste kunnskapsformidler av det innovative sluket hos installatøren. Hans Webinar om Purus PRO line finner du her!

Hele gjengen i Purus takker Ståle for innsatsen og ønsker lykke til!

Skroll til toppen