Purus på VB-dagene: Kraften av Nyskapning i vannets kretsløp

Purus er stolte av å delta på VB-dagene med temaet «Kraften av Nyskapning», hvor vi får muligheten til å fremheve viktigheten av innovasjon innen vannforvaltning. Som en ledende aktør innen slukdesign, setter vi «The Art of The Water Cycle» i sammenheng med temaet på messen, og understreker hvor viktig og nyskapende det er å installere moderne sluk som leder vann.

Sluket er kjernen i kunsten å lede vann

Moderne sluk spiller en avgjørende rolle i å effektivt lede vannet gjennom ulike faser av vannets kretsløp.

Purus designsluk er utviklet med innovativ teknologi og nyskapende design for å sikre pålitelig drenering og avløpshåndtering i alle typer miljøer.

Rørleggeren er den virkelige kraften av nyskapning når det gjelder å implementere moderne sluk i byggeprosjekter. Med sitt håndverk og ekspertise sørger rørleggeren for at Purus’ designsluk blir installert på en måte som optimaliserer vannhåndteringen og sikrer en effektiv drenering.

Ved å velge moderne sluk fra Purus, tar rørleggeren et skritt mot bærekraftig vannforvaltning. Våre designsluk er ikke bare nyskapende når det gjelder effektiv drenering, men Purus jobber hver eneste dag med tanke på å redusere miljøpåvirkningen og bevare vannressursene for fremtidige generasjoner.

Vi i Purus ser frem til å dele vår lidenskap for nyskapning i vannets kretsløp under VB-dagene.

La oss sammen utforske mulighetene for innovasjon og bidra til å forme en fremtid hvor vannforvaltning er både effektiv og bærekraftig.

Vi kaller det …

The Art of The Water Cycle

TILBUD!

Tilbud på Purus PRO Line -30% i perioden 2-5 april gjennom VB Handel!

Kampanje JOTI R – Bestill her:

Den største forskjellen på nye Joti R og den tidligere versjonen er at støpemalen sitter igjen i gulvet. Støpelokket hindrer betong i å trenge ned i støpemalen som gjør at det bare er å plukke opp lokket, sette på fresen og kappe. Dette er tidsbesparende, ca. 15 minutter på montering av hvert sluk, da du slipper å bruke tid på å pigge opp forskaling og borre opp nye skruehull. 
    *Gjelder ved kjøp av minimum 1 kartong mal og 1 kartong sluk
    ** Alle priser eks. mva, fritt levert.
    ***Gjelder fra 02.april - 05. april 2024

    captcha

    Skroll til toppen