Purus lanserer ny blå støpemal til Joti R

Joti R ble lansert med stor suksess i fjor. Laget med og for rørleggere for bruk i bunnledninger

– Tilbakemeldingene har vært svært positive og vi har tilnærmet doblet salget hvert eneste kvartal siden lanseringen, sier salgssjef Søren Brøndum Knudsen

– Vi er stolte av alle positive tilbakemeldinger. Men ikke mindre stolt av forslag til forbedringer. Det har vist seg at muligheten for bruk til 160 mm rør er så liten at vi har valgt og fokusere bare på 110 mm.

– Med det så har vi fulgt opp med en tett støpemal som gjør det enda sikrere å legge støpemalen riktig første gangen, legger Knudsen til.

– Vi har med våre produksjonsinvesteringer gjort det mulig å kunne omstilleg produksjon på en slik effektiv måte at nye produktforbedringer kan se dagens lys allerede nå bare et halvt år etter rørleggerne har fått erfaring med vårt nye Joti R.

– På VVS dagene vil vi vise de frem og håper å kunne ta nye ordre allerede under messen.

Alle grossister har Joti R på lager og vi håper at det vil være tilstrekkelig med støpemaler allerede før nyttår når eksisterende lagre er løpt ut.

Joti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning, støpt såle og plate på mark, for å forenkle montering og sikre riktig høyde.

Den største endringen fra tidligere Joti R er at forskalingen er byttet ut med en blå støpemal som nå skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. Når det støpes, hindrer et nyutviklet støpelokk betongen fra å flyte ned i malen.

Søren Brøndum Knudsen, Salgssjef Purus Norge

Ved ferdig herdet betong fjernes lokket og alt er klart for å kappe  overskytende rør med Joti kappeverktøyet, det vil si at man slipper å bruke unødvendig tid på å pigge opp. En patetentert metode vi er svært stolte av. Felttester viser at man sparer omtrent et sted mellom 10-15 minutter, dette er jo fantastisk i en hektisk hverdag!

Se og hør Joti R spesialist Gorm Traycy Skilbrei her!

PURUS ACEMY – JOTI R

Etter at kjente rørleggere som Atle, Anders og Jostein har demonstrert og etablert kunnskap om Joti R har de sammen med Purus skapt et innføringskurs med stor sukess.

Du kan få kostnadsfritt går gjennom modul for modul, ta en test til slutt og motta eget sertifikat for gjennomført og bestått kurs i Joti R.

Kurset tar for seg alt fra planlegging av støpemalen til legging av R- sluket og det er mulig å navigere seg mellom modulene.

Sjekk ut JOTI R på PurusAcademy.no her

Sjekk videoen om Purus Joti R

Den blå støpemalen

Mal for montering av Joti R sluk produsert i PP med blå farge. Utstyrt med festeører for montering til bunnledning før gulvet støpes. Medfølgende tettelokk hindrer støp å flyte inn i malen. Mal for enkel montering av Joti R sluk til riktig nivå med støpt gulv. Kombinert for Ø110 og Ø160. Ingen murplugger er nødvendig. Patentert metode, blir sittende igjen i betongen.

Skroll til toppen