Ny Purus Corner i moderne Matt Hvit!

Purus Norge lanserer endelig Purus Corner Chess i Matt Hvit.
Matt Hvit er både inspirert av snøen og de hvite brusende bølgene. Denne gang knyttes Purus Corner Matt hvit til renhet og sommerens bølgebrus, lanseringen skjer derfor ved sjøen.

– Vi viser med dette at Purus er en trendsetter og vi følger med på utviklingen, sier salgssjef Søren Brøndum Knudsen. – Mens Purus Line Chess Matt Hvit ble lansert på toppen av Trysilfjellet og Purus Corner Matt Svart i de dype skoger, er det helt naturlig å lansere Purus Corner Matt hvit langs den norske kysten.

– Vi gleder oss over å ha det bredeste utvalget av farger både i Corner og Line og nå skal ikke forbrukeren lenger tvile på hvilke muligheter som finnes med Purus designsluk.

Purus Corner Chess Matt Hvit er pulverlakkert som betyr høy slitasjetoleranse og stor slagfasthet. Materialene i slukristen brukes ofte i industrien fordi den er så holdbar.

Den hvite fargen har fargekode RAL9003.

I forbindelse med at Purus fyller 75 år vil det i 2020 lanseres fem nyheter. Nummer tre i rekken er Purus Corner Chess Matt Hvit.

Lanseringsvideo Purus Corner Chess Matt Hvit

Bli Inspirert

Vi har alle våre designslukvarianter på www.designsluk.no. Her kan du vise dine kunder de alternative slukvarianter som er våre bestselgere. Bestill kataloger eller nytt butikkonsept til din butikk.

IKKE GLEM: Følg Fredagspraten hver fredag etter lunsj på Purus Norges Facebooksider

Skroll til toppen