Purus Line PRO

Purus Line PRO for den proffe installatør

Purus lanserer et helt nytt designsluk i forlengelse av Purus line serien.
– Vi har de to siste årene utviklet et helt nytt baderomsluk i designssluk serien, sier produktsjef for Purus, Håkan Fridvall. – Purus Line PRO skal være enklere å installere samt sikre et bedre sluttresultat.

– Purus Line PRO har en dypere ramme som sikrer fall på en mer tilfredsstillende måte. Den sikrer installasjon til vegg og hjørne med med mindre feilmargin. Samtidig som den ivaretar fortreffeligheten med klemring av stål og seks skruer, vil PRO versjonen installeres like enkelt på trebjelkelag som ved betongunderlag, avslutter Fridvall.

Kun for sertifiserte installatører

Purus Line PRO er beregnet for det profesjonelle markedet. For å sikre best mulig kundeopplevelse og best mulig sluttresultat har vi valgt kun å selge PRO serien gjennom egne sertifiserte installatører, sier salgssjef for Norge Søren Brøndum Knudsen

Det skal være enkelt og greit å komme i gang. Alle sertifiserte får et bevis for bestått test. Dette blir å beregne som et kvalitetsstempel overfor sluttbrukeren, avslutter Knudsen.

Purus Line PRO  har beholdt det fine mønsteret i Chess, Pearl og Platinum. Vi kommer til å følge opp med flere farger i all hovedsak. Hold utkikk. Det kommer!

Sertifiseringen gjøres digitalt eller fysisk av våre slukspesialister. Alle har anledning til å ta sertifiseringen gjennom vårt PURUS Academy www.purusacademy.no

Designsluk i flere versjoner

Purus Line PRO vil komme i Chess mønsteret som standard for alle de  kjente lengdene fra 600 – 1200 mm.

Purus Line Premium. Rammen er bygd opp på samme måte som tidligere med to kuler til å legge platinum siden på.

Utløpshullet er nå gjort betydelig større. I rammen finnes også et fall. Vannet foår derfor en sterk drenering ned i sluket.

Det høyner kapasiteten på sluket med i snitt 25%. På Tile Insert eller Premium er kapasitetsøkningen ytterligere forsterket.

En stor nyhet for Purus Line PRO er den Nye Purus Line PRO Premium. I den kommer rammen til å se litt annerledes ut. Den er noe lavere enn den vanlige (i forhold til sluk med rist). Det er den for at når en legges ned i rammen så havner den på helt riktig og lik høyde. Instlalatøren trenger da ikke måle seg frem til riktig høyde i forhold til fliser.

Så når hårsilen legges i og flisrammen oppe på er den identisk med gulvet forøvrig. Det er perfekt!

I rammen legger man hårsilen slik som før. Forskjellen nå er at vi har et feste ved siden slik at den ikke like lett glir ut.

Vi har laget silen med ulike størrelse på hull. De små hullene her samler opp hår og denslags. De store hullene her sikrer vannmengden.

I og med at silen er litt konveks. Den bøyer opp Så finnes det alltid mulighet for vannet og renne ut. Uansett hvor mye smuss som samles ut i kantene Det er veldig bra

Nye Purus Line PRO med et innebygget fall i rammen. Fungerer superbra for at få mer vann ned i sluket.

På denne måten er det sikret flere typer dusjsoner og dusjløsninger i markedet.

Den er sikret alle krav til byggeskikk i alle de skandinaviske land.

Rammen gjør hele installasjonen mye enklere for der en ønsker designsluk inntil vegg og hjørne

Rull til toppen