Podcasten Bare Rør med Eli og Poppe spilt inn i Purus fabrikken

Den populære podcasten for rørleggere og vvs bransjen ble denne uken spilt inn midt i fabrikken omkranset av hundrevis av sluk i produksjon.

– Denne uken tar vi deg med til et levende, aktivt og produserende arbeidsmiljø, inne i fabrikken til Purus i Ystad/Sverige, sier en av programlederne Severin Poppe. Ukens gjester er sluknerd og entusiast Søren Brøndum Knudsen fra Purus Norge og ingen mindre enn selveste konsernsjefen Rebecka Spånberg som er CEO i BLS Industries, som eier Purus.

Det ble en veldig fin prat om å ta ansvar, tenke langsiktig, kompetanse og mye mer. Opptaket ble gjort i forbindelse med at Bli Rørleggers Rørambassadører var invitert på teambuildingstur til Purus fabrikken. To dager med faglig påfyll og mye engasjement.

En ting er sikkert, ingenting er tilfeldig og et sluk er ikke et sluk!

Hør på Podcasten her!

Rørambassadører som blir Purus entusiaster

Gjennom disse to dagene vil Norges fremste ambassadører for rørleggerbransjen og rekruttering av nye rørleggere få god innsikt i Purus sine produkter og nyheter.

Ikke minst deler vi erfaring på deres kunnskap om markedet, arbeidshverdag og hvilke behov de har for å kunne installere flere Purus Line. Det å kunne tilby, markedsføre og selge flere Purus Line som standard i alle bad er nå nøkkelen for fremtidens baderom.

Ambassadørene fikk en god innsikt gjennom Rebecka sin historie om Purus sine 75 år. I tillegg ble det rigget opp en egen podcast sending i regi av Rørnorge under navnet @BareRor.

Bærekraft står sentralt. Ikke minst samhandling hvorav Purus sine verdier Mot, Engasjement og Ansvar stod sentralt.

Skroll til toppen