Over 200 panoramaleiligheter på Skjoldnes med Purus Line

De spektakulære utsiktsleilighetene på Skjoldnes skal ha Purus Line.

– Det er en selvfølge at nye leiligheter av slik kaliber har Purus Line som standard. Vi er stolte over at begge byggetrinnene får flotte bad levert av våre forhandlere, som  sikrer legre bad med designsluk montert inntil vegg, sier distriktsansvarlig Gorm Traycy Skilbrei i Purus.

Prosjekt Skjoldnes ved Nordåsvannet har utsikt rett over til Trollhaugen. Byggetrinn 1, et større boligprosjekt som ble påbegynt i 2018 ble ferdigstilt i januar i år. Det er Hundven og Monsen VVS (VB Bedrift) som har levert sanitær, varme og sprinkelranlegg.

– I  byggetrinn 1 har vi levert ca 135 stk Purus Line til Hundven og Monsen (VB) via Ahlsell. Dette er straks ferdig, sier Gorm. – Dette er eksklusive leiligheter fra 66 M2 til 192 M2, leilighetene har alt fra 1 til 3 Purus Line designsluk.

Byggetrinn 2 i gang

– Byggetrinn 2 er i gang, det er Bergen Rørteknikk som er rørlegger og vi skal levere ca 75 stk Purus Line gjennom Brødrene Dahl, legger Gorm til.

Leilighetene er helhetlig og i tiltalende boområde, som føyer seg fint inn i Skjoldnesnaturen og utmerker seg med stilrene, stedsspesifikke bygg av høy bekvemmelighet, komfort og kvalitet. Her kan kjøpere velge kvalitet over et bredt spekter; fra storslåtte penthouseleiligheter og utsiktsleiligheter over ett plan, til to-etasjes townhouses og 2-3-4 og 5 roms leiligheter i størrelser fra 68 til 197 kvm.

Standard baserer seg i stor grad på materialkvaliteter, utførelse og sanseinntrykk. Til boligene har arkitektene håndplukket materialer og overflater som er bestandige, vakre å se på, gode å ta på og behagelig å ha rundt seg. Det er her Purus Line passer inn på baderommene. Standarden blir ytterligere fremhevet av rause rom med ekstra høyde under taket og en del dører på hele 240 cm. Der oppholdsrom setter standard for komfort, setter kjøkkenet standarden for matgleder.

    Gorm Traycy Skilbrei

    Distriktsansvarlig Vest
    +47 915 68 966

    captcha

    Skroll til toppen