Purus lanserer helt unike gummikoblinger!

– Enklere å installere og innehar unike løsninger for tetthet og holdbarhet

Purus har utviklet et nytt, unikt sortiment av gummikoblinger. Det nye sortimentet gummikoblinger består av 20 artikler og egner seg i de fleste situasjoner med krav til sammenføyning og tetting, herunder overganger mellom ulike materialer og dimensjoner.

Det er en stolt salgssjef for Purus Norge, Søren Brøndum Knudsen, som ser store mulighetere i et marked der Purus ikke er mest kjent.
– Som installatør kan du slappe av og fokusere på å løse problemet du har foran deg på en smidig måte. Alt vi gjør handler om sikker installasjon. Nå kan du skjøte rør raskere og sikrere enn noen gang, sier Knudsen. – Du kan være sikker på at alle våre gummikoblinger har gjennomgått uavhengig produkttesting hos RISE innen tetthet, kompresjon og slagfasthet.

Trykk inntil 0,6 bar

– Våre gummikoblinger er testet for å tåle trykk opp til 0,6 bar.

De kan installeres både horisontalt og vertikalt. Materialet – robust EPDM (gummi) og TPE (plast), er begge helt ftalatfrie, aldrings-, UV- og alkalibestandige.

Slangeklemmene er produsert i syrefast stål for ekstra motstand og er plassert i smarte riller slik at de ikke sklir ut av posisjon.

Enkelt for installatøren

– En tydelig etikett med pregede dimensjoner gjør det lettere å finne riktig artikkel basert på ulike rørdimensjoner. Ved montering vil du merke at det er innvendige flenser som avgrenser rørskjøten, samtidig som du kan tre gjennom røret.

En variant som vi er unike på i Skandinavia er den såkalte Gummikobling Plug-In, med en side for utvendig montering og enside for innvendig montering på avløpsrør, sier Knudsen.

Gummikobling Plug-in 100-120/100-105

Blir vist frem på Nordbygg 26.–29. april

Purus tar med seg de nye gummikoblingene og flere andre produktinnovasjoner på Nordbygg, Nordens største bygg- og eiendomsmesse. 26.–29. april på Stockholmsmässan. Besøk oss på stand A06:10.

Se installasjonsillustrasjon Purus gummikobling Flexi

Se installasjonsillustrasjon Purus gummikobling Plug-In

Se installasjonsillustrasjon Purus gummikobling Standard

Last ned Purus brosjyre for Gummikoblinger

For mer informasjon:

Søren Brøndum Knudsen

Salgssjef

Mail: sorenk@joti.no
Mobil: +47 951 32 084

Skroll til toppen