Nå kommer Matt Svart også i Corner

Populariteten rundt MATT svart lar ikke vente på seg. Purus opplevde salgstopp for Purus Line Matt Svart. Nå kommer den samme belegningen også for Purus Corner.

– Corner sluket har vært litt undervurdert, sier salgsansvarlig Søren Knudsen i Purus Norge. – Vi har fått jevnt økende antall forespørsler fra de som har hjørnesluket i sine bad. Samtidig opplever vi nå at Purus Corner har hatt en økning blant våre designsluk. Dette er gledelig sier Søren.

– Mens Matt Hvit som vi lanserte for en måned siden har sine inspirasjoner fra norske fjelltopper og hvit sne, har Matt Corner sin insirasjon fra de mørke skoger. Derfor velger vi å lansere Purus Corner Matt Svart i de dype skoger, legger søren til.

Matt svart som hjørnesluk er viktig for de som har oppgradert sine bad med mørke og grå fliser og vil stå i stil med dusjbatteri, dusjhode og lignende.

Lanseringsvideo Purus Corner Chess Matt Svart

Nøye tilvirket

MATT Svart designrister er belagt med en metode som kalles PVD (Physical Vapor Deposition).

Det gjøres gjennom å plassere de ubehandlede slukristene i et vakuumkammer hvor stoff injiseres som en damp og festes til metalloverflaten.

Det ekstremt harde belegget er svært motstandsdyktig mot slitasje og riper. Som et bevis på hardhet kan det nevnes at det brukes til å belegge blant annet skjæreverktøy.

Overflaten gir ingen misfarging fordi stoffet under normale forhold ikke reagerer kjemisk med andre stoffer.

Skroll til toppen