Nå kan du få de nyeste baderomstrendene

Daniella Gulbrandsen kan nå gi de hotteste tipsene på trender innen baderommet Daniella er interiødesigner og har jobbet over mange år innen VVS bransjen og fulgt baderomstrendene tett. I høst var hun på Cersaie messen, Bologna, Italia og kunne rapportere om de aller nyeste trendene. Hvordan kommer fremtidens baderom til å se ut?

Regsitrer deg for et eksklusivt kvarters langt forelesning om baderomstrendene og hva du kan fokusere på for å gi fremtidens baderom ditt personlige pre.

  Interiødesigner Daniella Gulbrandsen

  Se også 5 tips for et moderne baderom

  Skap et baderom du liker. En oase der du skal trives. Baderommet betegnes ofte som det viktigste rommet i hjemmet. Dagen både starter og avslutter her, med andre ord et essensielt rom for trivsel og velvære. Vi alle fortjener et baderom hvor vi kan senke pulsen i en ellers hektisk hverdag.

  Purus har vært i Bologna på Cersaie-messen, en av verdens største messer innen sanitær og keramikk, og et referansepunkt for internasjonale trender innen baderom. Det bugnet over av inspirasjon, og her er våre hotteste tips oppsummert i 5 trender til ditt drømmebad – les og la deg inspirere. Les mer her!

  1 hendelser på “Nå kan du få de nyeste baderomstrendene”

  1. Tilbakeping: Slik valgte Kathrine Sørland sitt nye bad - Vvsbransjen

  Stengt for kommentarer.

  Scroll to Top