Mer enn bare vakre sluk – Purus PRO Line

Trygghet under gulvet, samtidig som det ser utrolig stilrent ut over gulvet – og med vår Premium-modell får du et nærmest usynlig sluk – lekkert!

Kvalitet og sikker installasjon står i sentrum hos oss i Purus. Vi ønsker selvfølgelig at du som baderomseier skal være fornøyd med et designsluk som ser bra ut – men vi er spesielt opptatt av at rørleggeren skal være trygg på at dette er trygge kvalitetsprodukter som er sikre å installere. Støpt i gulvet, under slukristen, ligger det som kalles en slukpotte. Og i alle våre designsluk er denne helstøpt. Hvorfor det, spør du?

Helstøpt slukpotte

Vi i Purus utvikler stadig våre produkter etter tilbakemeldinger fra markedet, og nå har vi utviklet en helstøpt selvbærende monteringsplate for våre designsluk – dette leveres som standard i bl.a. alle våre Purus PRO Line modeller. Hvorfor er dette viktig?

Bevegelige deler og skjøter under gulv er noe vi i Purus forsøker å minimere, og det er nettopp det vi har gjort når det gjelder denne produktutviklingen. Våre slukpotter er støpt i et stykke, uten sammensatte deler. Det er med andre ord ingen mulige lekkasjepunkter. Velger du Purus, velger du trygghet under gulvet.

Og vet du hva? Den helstøpte monteringsplaten har innebygget fall!

Sikker installasjon

Våre helstøpte slukpotter er laget av polypropylen. En plast som er meget godt beskyttet mot temperatursvingninger og kjemikalier, og den har høy slagfasthet.

Våre produkter tilbys også med 9 ulike utløpshus, Ø75, Ø50 med side-, gavl-, bunnutløp og lavtbyggende sideutløp med dimensjonene Ø50 og Ø40.

Overgangen til klemringfestet er blitt smidigere for å unngå skarpe kanter som kan skade membranen. Utviklet med tanke på en trygg og sikker installasjon.
Det er også derfor våre sluk er foretrukket av flere anerkjente membranleverandører som eksempelvis våre venner i Ardex.

Alt vi gjør handler om sikker installasjon.

Våre produkter er utviklet i henhold til norsk byggeskikk, og den er i stadig utvikling – det samme er vi. Vårt mål er å tilby trygge produkter, slik at du kan nyte ditt lekre baderom i lang tid fremover.

Godkjent for montering helt inntil vegg

Tradisjonelle sluk plassert midt på gulvet i dusjsonen har lenge vært på markedet. Men til vår store glede ser vi at det er et skifte på gang.
Hvis du ikke tror oss, sjekk ut @purusnorge på Instagram.

Purus PRO Line er godkjent for montering helt inntil veggen. Dette gir store muligheter i alle våtrom hvor det er krav til sluk. Mens de tradisjonelle slukene ifølge Våtromsnormen har krav om en avstand på 30 cm fra vegg, er en rekke av de nye slukene godkjent for montering helt inntil vegg.

Purus PRO Line og Purus PRO Line Premium er eksempler på dette og innehar nødvendig godkjenning fra Sintef Byggforsk, Svensk Provning og Danish Technological Institute.

Store fliser og fall

Ved å velge Purus Pro Line designsluk kan man også bruke store fliser i dusjsonen, sluket legges helt inntil vegg, man får riktig fall og man slipper å stå på sluket. Både praktisk og estetisk – vinn-vinn!

Designsluk er fortsatt så nytt at mange som pusser opp dessverre ikke er klar over muligheten. Salgsargumentene fra oss er derfor helt klare: Dere får drømmebadet, og installatøren får lagt kvalitetsprodukter så de ikke trenger å bekymre seg.
Dette vil uten tvil heve uttrykket på det nye baderommet betraktelig!

Et nærmest usynlig sluk

Med vårt Purus PRO Line Premium får du et nærmest usynlig sluk, da det går i ett med flisene dine. Som slukrist er det kun en skinne som gulvflisen limes på, og det gir et delikat og helhetlig resultat.

Dette Premium-designsluket kan også tilpasses bredden av din dusjnisje. Det er nemlig en avstand mellom skinne og enden av rammen som gir justeringsmuligheter, og slik blir passformen helt Premium!


Du er kanskje også interessert i:

Skroll til toppen