Purus Kitchen

Ledende nordisk håndverk. Vi tør å påstå at vi er spesialister innen dette feltet, da vi har en lang håndverkertradisjon med å produsere skreddersydde kvalitetsprodukter i rustfritt stål. Når standarder setter unødvendige grenser er Purus på sitt beste.

Katalog

Last ned vår nyeste katalog her!  eller få tilsendt kataloger til deres adresse.

Bestill katalog her:

  TEGN DIN KJØKKENBENK

  Tegn din egen kjøkkenbenk med vårt planleggingsverktøy. Dette gir deg muligheten til å skape og planlegge en helt unik kjøkkenbenk til ditt kjøkken, helt og holdent etter dine egne ønsker og behov, på en enkel og oversiktlig måte. Ved å følge stegene kan du være sikker på at du ikke glemmer noe i planleggingen. Hver enkel kjøkkenbenk er unik og byr på ulike valgmuligheter. Velg mellom Basic, Original eller Premium. Alle modeller holder selvsagt samme høye kvalitet. Du velger selv størrelse, vaskekum, overflate og kanter, for å tilpasse utseende eller funksjon etter dine behov eller kjøkkenets stil.

  Alle våre kjøkkenbenker er håndverksmessig utført og produsert i svensk stål i vår fabrikk i Smålandsstenar. Overflaten er slipt og børstet som gir en vakker, matt overflate som er tilgivende mot riper. Mindre riper forekommer ved naturlig slitasje og jevnes ut med tiden i en flott patina.

  For mer inspirasjon, gå til vårt bildegalleri med rustfrie kjøkkenbenker.

  TILPASS KJØKKENBENKEN ETTER DINE BEHOV

  Rull til toppen