Joti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning, støpt såle og plate på mark, for å forenkle montering og sikre riktig høyde.

Benytt anledningen og ta JOTI R sertifisering på Purus Academy

Den største endringen fra tidligere Joti R er at forskalingen er byttet ut med en blå støpemal som nå skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. Når det støpes, hindrer et nyutviklet støpelokk betongen fra å flyte ned i malen.

Ved ferdig herdet betong fjernes lokket og alt er klart for å kappe  overskytende rør med Joti kappeverktøyet, det vil si at man slipper å bruke unødvendig tid på å pigge opp. En patetentert metode vi er svært stolte av.

Felttester viser at man sparer omtrent et sted mellom 10-15 minutter, dette er jo fantastisk i en hektisk hverdag!

Etter noen år har vi gjort oss en del erfaringer, og sammen med flere dyktige rørleggere har vi nå oppdatert og forbedret Joti R-sluket. Joti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning og støpt såle for å forenkle montering og sikre riktig høyde til ferdig gulv 
 
Den største endringen fra tidligere Joti R er at forskalingen er byttet ut med en støpemal som nå skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. Når det støpes, hindrer et lokk betongen fra å flyte ned i malen. Ved ferdig herdet betong fjernes lokket og alt er klart for å kappe overskytende rør med Joti kappeverktøyet, forteller rørleggermester Atle Nilsen i Total Rørservice. –
 
Dette er tidsbesparende, fordi mye tid spares ved å unngå å pigge opp
forskaling og bore opp nye skruehull, legger rørleggermester Anders Øverjordet, daglig leder i Ski Rørleggerbedrift til.
 
I samarbeid med Atle, Anders og flere dyktige rørleggere har vi utviklet et forbedret Joti R-sluk, og en patentert monteringsmetode som vi er veldig stolte av.

Her ser du lanseringsvideoen JOTI – R

Skroll til toppen