Nå lanseres nye Joti R, utviklet i samarbeid med rørleggere. Etter noen år har vi gjort oss en del erfaringer, og sammen med flere dyktige rørleggere har vi nå oppdatert og forbedret Joti R. Sammen har vi utviklet et sluk som gjør din hverdag litt enklere, og ikke minst installasjonen av Joti R svært tidsbesparende.

Joti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning, støpt såle og plate på mark, for å forenkle montering og sikre riktig høyde.

Benytt anledningen og ta JOTI R sertifisering på Purus Academy

Den største endringen fra tidligere Joti R er at forskalingen er byttet ut med en blå støpemal som nå skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. Når det støpes, hindrer et nyutviklet støpelokk betongen fra å flyte ned i malen.

Ved ferdig herdet betong fjernes lokket og alt er klart for å kappe  overskytende rør med Joti kappeverktøyet, det vil si at man slipper å bruke unødvendig tid på å pigge opp. En patetentert metode vi er svært stolte av.

Felttester viser at man sparer omtrent et sted mellom 10-15 minutter, dette er jo fantastisk i en hektisk hverdag!

Etter noen år har vi gjort oss en del erfaringer, og sammen med flere dyktige rørleggere har vi nå oppdatert og forbedret Joti R-sluket. Joti R (også kalt «R-sluket») er et sluk for installasjon i bunnledning og støpt såle for å forenkle montering og sikre riktig høyde til ferdig gulv 
 
Den største endringen fra tidligere Joti R er at forskalingen er byttet ut med en støpemal som nå skal sitte igjen i ferdig støpt gulv. Når det støpes, hindrer et lokk betongen fra å flyte ned i malen. Ved ferdig herdet betong fjernes lokket og alt er klart for å kappe overskytende rør med Joti kappeverktøyet, forteller rørleggermester Atle Nilsen i Total Rørservice. –
 
Dette er tidsbesparende, fordi mye tid spares ved å unngå å pigge opp
forskaling og bore opp nye skruehull, legger rørleggermester Anders Øverjordet, daglig leder i Ski Rørleggerbedrift til.
 
I samarbeid med Atle, Anders og flere dyktige rørleggere har vi utviklet et forbedret Joti R-sluk, og en patentert monteringsmetode som vi er veldig stolte av.

Her ser du lanseringsvideoen JOTI – R

Skroll til toppen