Hvorfor klemring av stål er avgjørende?

Stålkontroll

For meg og resten av Purus har trygghet alltid stått i fokus. I og med at sluket er den viktigste «skjøten» på baderomsgulvet er det helt avgjørende at sluket er av høy kvalitet. Det å gå fra klemring i plast til rustfritt stål kan nesten sees på som en liten revolusjon i VVS-bransjen.

Vi gjorde produktet vårt enda sikrere (om dette i det hele tatt var mulig), og produktutviklingen ble berømmet av både fagfolk og membranleverandører. Det skal sies at klemringen av stål ikke var utviklet over natten. Etter over 70 år med erfaring og tilbakemeldinger fra dere har dette blitt resultatet. Og vi er utrolig stolte av denne produktutviklingen.

Rustfritt stål

Søren Brøndum Knudsen er ansvarlig for salg av merkevarene Purus og Joti og har arbeidet med sluk i over 6 år. Han har over 20 års fartstid i bransjen både som rørlegger, detaljist og grossist. Knudsen er utdannet rørlegger,  kan faget og  og kjenner til markedet for baderom i særdeleshet.

Klemringen er laget av rustfritt stål (AISI 306). Den er skrudd med seks skruer og er fullstendig stabil. Tilkoblingen til membranen skjer derfor helt uten risiko for lekkasje. Uansett tre- eller betonggulv. Sluket er den viktigste ”skjøten” på badegulvet derfor er innfestingen av membranen også helt avgjørende. Klemringens konstruksjon gir maksimal stabilitet og er meget godt egnet til å ta opp bevegelser i gulvet. Klemringen er 1,25 mm og setehøyden er lavere enn våre tilsvarende sluk med plastklemring. Dette er positivt for overgangen til membranen. Det blir mindre ”stress” på membranen og den er spesielt gunstig for de godkjente membrantypene på markedet i dag. Også bruken av forhøyninger gir økt trygghet med klemringen av stål. Hovedsaklig fordi de ligger mer stabilt når setehøyden er lav og det igjen, reduserer muligheten for monteringsfeil betydelig.

Klemring av rustfritt stål (AISI 306)
Flere tips til installasjon med klemring av stål?

Meld deg inn i Purus Norge Proff

Stålkontroll – Purus Line sluk med klemring av stål

Spesielt utviklet for installatøren

En annen fanesak for oss har vært at våre produkter skal være spesielt tilpasset norske forhold og norsk byggeskikk. I Norge har vi eksempelvis både surt og bløtt vann som kan føre til brudd på rør og produkter. Dette stiller strengere krav til materialene og gjør at flere produkter som selges på det europeiske markedet ikke er godkjent for bruk i Norge. Materialkravene settes med utgangspunkt i krav til holdbarhet, men også hensyn til helse spiller inn. Med holdbarhet menes produktets levetid. VVS-utstyr skal leve over tid. Dette gjelder sluk også. Ved å velge Purus- og/eller Joti-produkter velger du kvalitet. Vi er en profesjonell organisasjon med høy servicegrad. Det viktigste for oss er å være rørleggerens beste venn og tilby produkter av høy kvalitet.

Å være den tryggeste slukleverandøren på markedet var ikke et valg vi tok, det er et ansvar vi velger å ta. Hver eneste dag. Hver eneste måned og hvert eneste år.

Vi leverer kvalitetsprodukter slik at du kan sove godt om natten!

Stålkontroll med nye Joti sluk

Ønsker du katalog tilsendt?

Noen vil ha inspirasjon og kunnskap i katalog. Komplette kataloger for Designsluk, industrisluk og tradisjonelle gsender vi til deg i det antallet du ønsker

Skroll til toppen