Hvorfor velge designsluk, og hvordan gå frem i prosessen!

Skal du pusse opp badet og ønsker et moderne, stilrent baderom med den aller beste sikkerheten under gulvet? Da bør du velge designsluk fra Purus. Ikke bare har Purus produktingeniører utviklet markedets sikreste baderomssluk, de har også tenkt på trender og design, funksjonalitet og hverdagsluksus. Designsluk på baderommet har på relativ kort tid blitt mer standardisert, og kan snart anses som like normalt som vegghengt toalett og regnfallsdusj. Disse tre er å regne som elementer som øker følelsen av modernisme og luksus på baderommet. Det er jo faktisk nettopp på baderommet du tilbringer den første og den siste tiden på dagen – sørg for at den blir ekstra god i et baderom du trives i!

Les videre for hvordan du går frem dersom du har lyst på designsluk på baderommet ditt, samt 7 gode grunner til å velge designsluk fra Purus.

Fordelene ved å velge designsluk fra Purus

I tillegg til det estetiske, er det flere fordeler ved å velge et designsluk:

  1. Falloppbyggingen gjør det mulig å velge store fliser, også i dusjnisjen. 
  2. Du slipper å stå på sluket når du dusjer.
  3. Du unngår støy fra vann som slår mot stålristen i et klassisk firkantet/rundt sluk.
  4. Designsluk passer i alle typer gulvkonstruksjoner av betong og trebjelkelag.
  5. Du har mange valgmuligheter, både med tanke på lengde, overflate og design. 
  6. Designsluk hever helhetsinntrykket på baderommet.
  7. Purus designsluk kommer med luktfri vannlås som standard.

Sjekk ut vår Instagram-konto www.instagram.com/purusnorge for inspirasjon fra våre kunders baderom, eller våre nettsider www.purus.no for produktspesifikasjoner og NRF nummer.

Hvordan går man frem for å få et designsluk?

Har du bestemt deg for designsluk på baderommet, bør du aller først starte med å snakke med din lokale rørlegger og evt. entreprenør i forbindelse med renovering. Et tradisjonelt sluk skal ifølge våtromsnormen være plassert 30 centimeter fra veggen. Det samme gjelder ikke for designsluk, og det er derfor helt avgjørende å planlegge dette tidlig i prosessen. Purus designsluk er nemlig godkjent for montering helt inntil vegg.

Designsluk kan plasseres i dusjhjørnet eller langs veggen. Fordi sluket skal monteres inntil veggen med enhetlig fall, stilles det større krav til nøyaktighet. Det er like lett for en rørlegger å montere designsluk som et tradisjonelt sluk, men for å få et pent sluttresultat krever det samarbeid med de andre håndverkerne. 

Purus designsluk kommer i en rekke farger og utførelser som gir det lille ekstra til baderommet. De har samme funksjon og kvalitet som de tradisjonelle slukene, og kapasiteten er like god som et tradisjonelt sluk. Purus designsluk er også et sikkert alternativ, ofte tenker man bare på det vi ser. Men når det gjelder sluk er det også viktig å tenke på det under gulvet. Sluket er tross alt den viktigste «skjøten» på et baderom. Slukpottene er blant annet støpt i et stykke for å minimere risiko for lekkasje.

En annen fordel med designsluk fra Purus er at disse leveres med en luktfri NOOD-vannlås. Dette er en fjæropphengt vannlås som åpnes når vannet når en viss mengde, og lukkes når vannstrømmen avtar. Med NOOD-prinsippet slipper du å bekymre deg for om sluket tørker ut når du er på ferie.

Purus designsluk smelter inn i gulvet og er nærmest usynlig
Linjesluk – kommer i flere utførelser, også med usynlig flisintegrasjon!
Hjørnesluk – kommer i flere utførelser, også med flisramme!
Designrister – våre designsluk kommer i flere trendy utførelser.

Purus designsluk gir deg en økt sikkerhet under gulvet – les mer om det her:

Skroll til toppen