Hvilken rolle har rørleggeren fremover?

Purus Live spør kjent rørlegger Hussein El Haddaoui, kjent som @husseinfikser om rørleggerens rolle overfor forbrukeren.

I livestudioet har vi også en som nettopp har kjøpt og fått installert et helt nytt drømmebad, nemlig Kathrine Sørland.

Sammen skal vi diskutere selve kundereisen. Hvor starter forbrukeren og hvilken rolle har installatøren? Vi har også vært heldige å få med oss Lars Korsbakken fra Korsbakken bad som har levert det meste av baderomsinnredningen.

Programleder er Søren Brøndum Knudsen, salgssjef i Purus. Purus har levert løsninger for det sentrale i badet, designsluk.

Disse møter vi VVS-Dagene Purus Live onsdag 19. oktober kl. 12.00

Hussein El Haddaoui

Hussein El Haddaoui ble kåret til Norges Hyggeligste Håndverker i 2021! Mange kjenner han som kjendis-rørleggeren, da han har vært hjemme hos utallige norske kjendiser og hjulpet de med drømmebadet! Hussein er daglig leder i Norsk Rørservice, og har nærmere 100.000 følgere på Instagram.

Mange kjenner også igjen Hussein fra TV, da han har vært med i en rekke tv-produksjoner over mange år, deriblant, Sinnasnekker’n, Sommerhytta, Drømmehytta på TV 2.

Hussein er ekspert på bad, og rørlegger av yrket, men gjør også det meste innenfor håndverkerfaget, alltid med ett smil og med kunden i fokus!

Kathrine Sørland

Kathrine Sørland er norsk programleder, konferansier og foredragsholder. Hun jobber i dag med mote og design hos blant annet Lindex og Bohus.

I det siste har Purus fulgt Kathrine’s kundereise fra hun ønsket seg nytt bad, hvilke kriterier hun la til grunn, og hvordan hun opplevde forholdet til rørleggeren. Kathrine har mange meninger og synspunkter som er vel verdt å ta med seg når en tenker på valg av løsninger, fagmannens tilnærming og hvordan en faktisk går frem med tanke på leveranse, estetikk og gjennomføring av et helt nytt bad.

Mye om Kathrine sin kundereise kan du også lese om her!

Lars Korsbakken

Lars Korsbakken har ledet salget i Korsbakken Bad og er kjent for å tilby personlige bad skreddersydd etter trender i markedet.

Lars er Siviløkonom og har fartstid fra Scandic Hotels. Sammen med Purus har Korsbakken Bad kunnet tilby løsninger med konsepter der slukets design passer rett inn i baderommets totale innredning.

Korsbakken Bad er kjent for å tilby de mest moderne baderomsløsningene – for det helt primitive til det mest eksklusive – og er kanskje en av de større baderomsbedriftene som er uavhengig av kjede.

Skroll til toppen