Hjemmespa med Purus designsluk hos Morten og Kristian

I samarbeid med Eitra Bad og interiørdesigner Kamilla Eide ønsker vi å inspirere deg til å skape ditt eget hjemmespa med elegante løsninger på baderommet. Bildene viser et fantastisk oppusset baderom i Morten og Kristians bolig på Lambertseter, der de gikk fra et lite bad og et eldre kjøkken til et unikt bad med spafølelse. Gode materialer og gjennomtenkte valg løfter hele uttrykket og skaper en behagelig spafølelse.

Eitra Bad står bak det lekre baderomsdesignet, entreprenør er Lomundal Bygg og fotograf er Kevin Fauske.

Skap ditt eget hjemmespa med Purus designsluk

For å skape den ultimate spa-følelsen på badet ditt, anbefaler interiørdesigner Kamilla Eide innebygde armaturer, som gir et rent og stilfullt uttrykk. Hun påpeker også at valget av et avlangt designsluk, installert helt inntil veggen, er en smart løsning. Dette gjør det mulig å bruke store fliser også i dusjsonen, som igjen skaper bedre romfølelse. Store gulvfliser vil si færre fuger, som vil minimere muligheten for oppbygning av smuss og bakterier – mer hygienisk med andre ord!

Purus Line Tile Insert, med sin flisinnsats, skaper et helhetlig og uavbrutt gulv. Sluket blir nærmest usynlig, og du slipper irritasjonsmomenter som vann som slår mot slukristen og å stå på selve sluket.

Ved å velge gjennomgående flis på gulvet, inkludert i dusjsonen, oppnår du en sammenhengende og elegant stil. For å skape en lun og avslappende atmosfære, kan du eksperimentere med en mørkere flis. Hos Morten og Kristian valgte de en mørk flis for å skape en unik oase med naturlig lys.

Buede detaljer er også en fantastisk måte å tilføre et mykt og unikt uttrykk til baderommet. Legg merke til de vakre buede elementene som bidrar til en harmonisk atmosfære.

Besøk Eitra Bad for å lese mer om dette og flere andre inspirerende baderomsprosjekter, der interiørdesigner Kamilla Eide deler sin ekspertise og visjon. Eitra Bad er dedikert til å skape unike og personlige baderomsløsninger som kombinerer funksjonalitet og estetikk på en elegant måte.

Skap ditt eget drømmebad med Purus designsluk og opplev den ultimate hjemmespafølelsen!

For å oppnå den ultimate hjemmespafølelsen, anbefaler vi også å ta en titt på Purus Line Tile Insert. Dette designsluket er en perfekt match for moderne og stilfulle baderom. Med sin flisinnsats integreres gulvslisen i en ramme, og sluket blir derfor nesten usynlig. Dette skaper ekstra god romfølelse, og du kan nyte store fliser også i våtsonen uten avbrudd.

I tillegg til å tilby funksjonalitet og design, kommer Purus Line designsluket også i flere lekre farger, inkludert matt svart, gull, børstet messing og rustfritt stål, slik at det kan matches med resten av baderomsinteriøret.

Skroll til toppen