Et hjerte som banker for faget! Yrkesstolthet!

Hva betyr det å være stolt håndverker? Er en rørlegger bare en rørlegger, eller har rørleggeryrket blitt noe som man strever mye lenger etter? Vi tar diksusjonen med de sterkeste kjedelederne.

Det er kjedene som fremmer sine medlemmer, sine bedrifter og ikke minst rørleggeren. Rørleggerfaget har blitt mer enn bare å skru. De skal konsultere, tilby og levere på en langt mer krevende måte enn før.

Det er flere rørleggere nå enn før som har totalansvaret for sluttkunden. Er dette bra eller har det en risiko?

Er rørleggeren flink nok til både å tenke baderomsdesign, bærekraft og alle kravene til teknisk standard?

Disse møter vi på VVS-Dagene Purus Live torsdag 20. oktober kl. 13.00

Frank Olsen

Frank er en svært aktiv og synlig leder i bransjen. Han har ledet Rørkjøp-kjeden i sterk vekst siden 2008, hvorav de i det siste har etablert eget selskap Maskinentreprenør1 AS.

Frank kjenner rørleggeren godt og har ledet en kjede der de fleste er små og mellomstore virksomheter. Derfor har også Rørkjøp-kjeden vært svært innovative på sosiale medier hvor Instagram har vært viktigere enn vi kan se hos noen andre rørleggerkjeder. Nå er Frank i gang med å satse på TikTok.

Frank er også styreleder i FON – (Foreningen VVS-organisasjonene Norge). Dette er en ny supplerende interesseforening etablert for Norsk VVS Bransje.

Den nye foreningen har som formål å ivareta medlemmenes felles interesser i alle aktuelle fora.

Børge Aanestad

Børge er en relativ ny leder i VB-kjeden som Salgs- og Markedssjef, men har tung erfaring både som leder og styreverv innen yrkesrettede næringer. I tillegg er Børge en som har erfaring fra Schibsted, Telenor, samt flere verv innen frivilligheten. Samspillet mellom individuell mestring og lagspill er viktige områder det krever innsikt i.

Purus har samarbeidet lenge med VB og ser at Børge’s inntreden i lederskapet har gitt et løft på hvordan vi kan skape kompetanseheving, lojalitet og ikke minst lønnsomhet ved å gjøre ting riktig første gangen.

Thomas Nilsen

Thomas Nilsen er mannen bak Norges Rørleggere sin Facebookside. Den har blitt enormt populær med nærmer 11 500 medlemmer.

Facebook siden er av og med rørleggere hvor de deler hverdagslige spørsmål og gir hverandre svar. Dette er noe av det som enhver rørlegger anvender både med tanke på kunnskapsutveksling, men også humor og morsomheter.

Thomas jobber som prosjektleder i Rørcompaniet og er 1 av 4 aksjonærer. Tidligere har han obbet som rørlegger, prosjektleder og avdelingssjef for service og industri i Østfold

Skroll til toppen