Søren Brøndum Knudsen er ansvarlig for salg av merkevarene Purus og Joti og har arbeidet med sluk i over 6 år. Han har over 20 års fartstid i bransjen både som rørlegger, detaljist og grossist. Knudsen er utdannet rørlegger,  kan faget og  og kjenner til markedet for baderom i særdeleshet.

Det er tid for innsats

For oss alle så er det en spesiell situasjon. Hele bransjen blir satt på prøve.
Vi i Purus har organisert oss slik at vi kan levere ut varer som normalt. Support telefonene er bemannet fra ulike hjemmekontor og våre selgere kontakter våre kunder per telefon og nettmøter.

Det viktigste vi kan gjøre i denne tiden er å støtte opp under fortsatt drift. Med alle forbehold og med alle hensyn!

Det er så mange dyktige rørleggere som gjør en formidabel innsats ute hos sine kunder. Det må dere fortsette med. Dere må passe på helsen og ivareta sikkerheten.
Noen merker at telefonene slutter å ringe og at oppdragsmengden er redusert etter påske.

Det viktigste vi kan gjøre er å opprettholde et klart og tydelig budskap om at tiden er inne for å pusse opp badet der hjemme, på arbeidsplassen og prosjektere større leveranser. VI i Purus skal hjelpe til så langt vi klarer for å opprettholde etterspørselen i markedet og at rørleggerne har arbeid i uoverskuelig fremtid..

Vi følger utviklingen nøye

Mange har jobber i noen uker fremover mens noen ser at det begynner å stoppe opp. Bruk ledig tid til å skolere deg opp.
Som rørlegger bør du være medlem av Purus Norge Proff. Her kan du deler erfaringer og få nyttige tips.

Purus Academy, vårt kurskonsept,  vil tilby kurs i Joti og Purus Line. Dette gjøres gjennom Webinar om dere er mange eller over Teams, Hangouts eller Zoom

Purus har også egne kurs for butikkpersonell. Vi vet at alle dere som har butikkonseptet til Purus i hele fjor hadde en god omsetningsøkning. Forbrukerne vil se produktene, og vite hva som finnes. Kontakt en av våre distriktsansvarlige og de hjelper deg.

Fredagspraten med Søren Knudsen

Bestillinger som normalt

Grossistene melder at de har varer på lager og de tar imot bestillinger som normalt. Det er i slike tider vi kan investere i fremtiden når hverdagen igjen er normalisert. Tusenvis av bad skal fornyes og det er viktig med leveringsyktighet når mulighetene først inntreffer.

Vi ønsker deg og dine en fortsatt fin dag, og håper at vi er tilbake til den normale og gode hverdagen raskest mulig. På vegne av alle oss i Purus

Søren Brøndum Knudsen

Ønsker du katalog tilsendt?

Noen vil ha insirasjon og kunnskap i katalog. Komplette kataloger for Designsluk, Limited Edition og tradisjonelle Gulvsluk sender vi til deg i det antallet du ønsker.

[adsforwp id=»10462″]

Motta nyheter fra Purus!

    captcha

    Skroll til toppen