Kurs for Installatører – Purus PRO Line

Nåværende status
Ikke påmeldt
Pris
Gratis

Purus PRO Line gjør det lettere for deg som profesjonell installatør å lykkes, oppnå et feilfritt resultat og få en fornøyd sluttbruker. Bruk hele innholdet i pakken for å forbedre virksomheten din. Før du begynner, anbefaler vi deg å lese installasjonsinsmanualen. Ta dette kurset og bli sertifisert Purus PRO Line installatør. Det vil være ditt kvalitetsstempel.

En enkel trinnvis veiledning om hvordan du effektivt kan få en sikker installasjon. Nøl ikke med å ta kontakt med Purus dersom du lurer på noe.

Det er sammen med deg som installatør  vi har utviklet neste generasjon Purus Line – Purus PRO Line. Konseptet er basert på 10 års produksjonserfaring, utvikling og salg av designsluk. Et designsluk med raskere, enklere og mer selvinstruerende plassering og montering, helt inn til veggen eller hjørnet. At PRO også har fått andre nye og forbedrede egenskaper kommer du raskt til å merke.

Vi er stolte av over 75 års erfaring og vi kommer fortsatt til å jobbe for innovasjon, funksjon og design inn i fremtiden. Det er vårt PRO-konsept et tydelig bevis på!

Håper du blir like fornøyd som oss.

For å kunne tilby og installere Purus PRO Line med de krav og standard til kvalitetsgaranti er det viktig at installatøren har gjennomgått et kurs og bestått  sertifisering i Purus PRO Line-installasjon

Deltakeren skal ved gjennomgått kurs kunne:

  1. Alle de elementære egenskapene ved Purus PRO Line
  2. Installasjon i ulike gulvkonstruksjoner
  3. Etterkontroll og garantiavklaringer

Kandidaten skal etter alle tre moduler gå gjennom spørsmål hvorav 80% må være besvart riktig. Alle spørsmålene innehar svaralternativer hvorav et er riktig.

Start på det første kurset og klikk deg videre for hver seksjon.
Ved siste leksjon marker kurs som utført og ta testen.

Rull til toppen